onze bezoekers

Bezoeker van de maand!!!
Wie wordt de bezoeker van deze maand………..
Iedere maand gaan wij op zoek naar de persoon waar wij wat meer van willen weten! We hebben hiervoor een paar vragen bedacht en het interview kunt u elke keer op deze site terugvinden.
Attie en Louise

Bezoeker van de maand september 2019: Karin Pinckaers-Lumey
Bezoekers van de maand april 2019: Hub en Francis Jaminon
Bezoeker van de maand februari 2019: Maria Coenen
Bezoeker van de maand november 2018: Finy Bouwens
Bezoeker van de maand oktober 2018: Joop Smit
Bezoeker van de maand juni 2018: Margriet van Kan
Bezoeker van de maand mei 2018: Hub Maas
Bezoeker van de maand maart 2018: Henk van Wel

Bent u bezoeker van Parkinson Café Maastricht en vindt u het leuk hier uw ervaring te plaatsen?
Laat ons dat dan weten door een mail te sturen naar info@parkinsoncafemaastricht.nl.

“Het Parkinson Café Maastricht bestaat een jaar. Van harte gefeliciteerd!
Hierbij wens ik alle deelnemers en de organisatie van Parkinson Café Maastricht van harte
proficiat met haar 1ste verjaardag.
Mede geholpen door het team van vrijwilligers zijn Anja Moonen en Anouscha Winkens er in geslaagd een prettige sfeer te creëren waarin de sprekers en het publiek zich op hun gemak voelen en er een zowel emotionele als ook zakelijke uitwisseling van informatie kan plaats vinden. Ook de “barploeg” speelt hierin een grote rol.
Toch blijven de organisatoren alert en evalueren steeds iedere bijeenkomst om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
Gedurende dit 1ste jaar zijn er al verschillende onderwerpen aan bod gekomen, maar aangezien de medische kennis over de ziekte van Parkinson steeds groter en ook breder wordt, bestaat er een constante wens naar verdere informatie en verdieping van deze kennis.Ook het groeiende besef over de grote mate van verscheidenheid waarin deze ziekte zich kan manifesteren maakt een regelmatige “ update” wenselijk.
Kortom de noodzaak van een Parkinson Café blijft actueel en reëel.
Gezien deze wens naar meer informatie en de kwaliteiten van de organisatie ben ik er van overtuigd dat ook de komende jaren, het Parkinson Café Maastricht succesvol zal zijn.

Nogmaals Anja en Anouscha en alle andere medewerkers van harte bedankt !!!!”

Wim van de Camp

“Eenieder met twijfel zou ik willen vragen probeer de stap te nemen om naar het Café te gaan.
Sinds de oprichting van het Parkinson Café Maastricht ben ik als Parkinson-patiënt een regelmatige bezoeker van de bijeenkomsten. Ik was na de diagnose op mijn 45ste in 2010 op zoek naar informatie over P, en vond de nodige literatuur en internetsites. Maar ja, je wilt meer weten over hoe het leven verder gaat, met alle mogelijkheden en beperkingen.
Het Parkinson Café geeft mij de mogelijkheid om in gesprek te komen met lotgenoten en naasten. Natuurlijk zijn ook de lezingen over de medische en sociale aspecten met betrekking tot P leerzaam, en kan men vragen stellen, of naderhand een individueel consult krijgen. Het Parkinsoncafé is een aanwinst voor de patiënt en naasten in deze regio.”

Emile Bieler